Baby & Kids Items

Accessories (19) Apparel (6) Baby (19) Books (14) Boy (46) Busha (3) Clearance Stock (1) English Education (3) Girl (47) Islamic Education (16) Legging (1) Long Sleeves (3) Pants (7) Prayer Mat (2) Promosi (2) Pyjamas (3) Romper (2) Shoes (2) Sock (1) Tight (1) Toys (14)

LATEST UPDATE :-

*NEW ITEM :-
=> SOFTBOOK V2
=>

*OUT OF STOCK

Thursday, December 22, 2011

Pre-Order~Angry Bird PYJAMAS

Closing Date Order at 03.01.2012
ETA  10.02.2012

  • For serious buyer only
  • Good might be delay or early depend on production time or shipping schedule
  • 50% payment for order 
  • Fully refund if no stock from supplier
  • No refund for cancellation after order
  • Fill Order Form HERE

SIZE : 18-24MTH, 2Y, 3Y, 4Y, 5Y, 6Y
PLS CHOOSE 1 STEP BIGGER SIZE
ex: age 2 yr - suitable for size 3 yr


1 pcs = RM25


 CODE : AB-1


CODE : AB-2

CODE : AB-3

CODE : AB-4


 CODE : AB-5


  CODE : AB-6

Thursday, October 20, 2011

~Ready Stock~Pre-Walker SHOES


1 pair = RM24
postage RM7


2 pair = RM44
+ FREE postage

MATERIAL : Textiles, anti-slippery, extra-wide opening


~MOTHERCARE~
CODE : MC Polkadot

Size : 3 = 12cm (up to 12 months)
1 pair available

Size : 4 = 13.5cm (up to 18 months)
2 pairs available




CODE : MC Pink
Size : 2 = 11.5cm (up to 9 months)
2 pairs available






~GUESS~
CODE : G Choc


Size : 3 = 11.5cm (12-18 months)
4 pairs available


Size : 4 = 12cm (18-24 months)
3 pairs available


~TINOK~
CODE : T Pink

Size : 1 = 10.5cm  (0-3 months)
1 pair available

Size : 2 = 11.5cm (3-6 months)
2 pair available

Size : 3 = 12cm (6-12 months)
2 pair available

CODE : T Green

Size : 1 = 10.5cm  (0-3 months)
1 pair available

Size : 2 = 11.5cm (3-6 months)
2 pair available

Size : 3 = 12cm (6-12 months)
1 pair available



  • Fill Order Form HERE


Tuesday, October 11, 2011

iPAD2 + iPOD PERCUMA!!

Entri Melekat sehingga 11 Oktober 2011 - entri lain sila skroll bawah ye!!
PERCUMA!!  korang dapat, kawan pun dapat , sama2 dapat! klik SINI, DAPATKAN SEKARANG!!

Saturday, August 27, 2011

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum....
Buat SEMUA...  
HATI-hati dijalanraya....  
ZAKAT fitrah jangan dilupa...  
SEDEKAH kepada yang tidak punya apa-apa...  
DOA pada yang telah tiada......  
IBU BAPA...bahagiakanlah mereka... 

Tuesday, July 26, 2011

Promosi Ramadhan...

Persediaan ketika BERPUASA....dengan minuman RGC...bertenaga & kurang lapar....


SET HAMIL & SET BERSALIN pun ada....

Promosi Ramadhan...
 
 
POS PERCUMA dengan keahlian -  semenanjung shj... 

Sunday, June 12, 2011

DCL ~BIDADARI~


Apakah kelebihan BIDADARI??



Membantu masalah keputihan
• 

Membantu mengatasi masalah senggugut

• Membina rahim

• Mengecutkan rahim


Mengecutkan otot faraj
• Menyempitkan faraj

• Menguatkan system kemutan
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
• Menambahkan kolagen dalam badan

• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut

• Melegakan panas badan
• Menegangkan payudara

• Membantu merawat IQ
• Membekalkan tenaga segera

Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan


Persoalan tentang BIDADARI


• Soalan :-


Bolehkah BIDADARI membantu untuk mendapatkan zuriat?


• Jawapan :-

BIDADARI boleh memperbaiki sistem rahim dan menguatkan rahim. Ianya juga berkesan dalam perhubungan suami/isteri, ini secara tidak langsung dapat membantu dalam hubungan kelamin dan mengeratkan hubungan suami/isteri. Pengambilan BIDADARI beserta Nu-Age adalah dicadangkan untuk membantu anda mendapatkan zuriat.


• Soalan :-


Seawal usia berapa tahun boleh mengambil BIDADARI?


• Jawapan :-


Bidadari boleh diminum seawal usia 13 tahun lagi..Tiada kesan buruk terhadap si pemakan disebabkan ianya adalah produk pemakanan bukan ubat-ubatan. ini adalah kerana pada usia 13 tahun, kanak-kanak itu sedang menuju ke alam remaja dan akan melalui proses menjadi orang dewasa. Kadar sukatan untuk kanak-kanak 13 tahun ini adalah 1 sudu kecil setiap hari. 




Apakah kebaikan yang akan diperolehi oleh kanak-kanak ini dari pengambilan bidadari?


a) baik untuk minda  

b) baik untuk otot-otot  

c) dapat membersihkan segala kekotoran dalam rahim semasa dalam proses ke arah kedewasaan atau tempoh sebelum datang bulan  

d) mencantikkan payudara  

e) mengelakkan dari terkena penyakit keputihan



• Soalan :-
Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI jika bersalin operation?
• Jawapan:-
Selepas 3 hari bersalin operation sudah boleh mula mengambil BIDADARI 

• Soalan :-
Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI semasa waktu pantang bersalin secara normal?
• Jawapan :-
Waktu yang PALING SELAMAT untuk mengambil bidadari selepas bersalin secara normal adalah selepas 3 minggu bersalin untuk mengelakkan dari berlakunya pendarahan yang banyak. Waktu 3 minggu selepas bersalin adalah waktu-waktu penghujung nifas, jadi, adalah sesuai untuk minum BIDADARI untuk mengeluarkan saki-baki darah kotor yang ada dan waktu itu, tubuh badan sudah mula pulih dan agak kuat untuk menerima apa jua bentuk pemulihan. 





Wednesday, March 23, 2011

LEGGING with Ribbon

*FREE GIFT every purchase!

1 pcs = RM10
*POSTAGE INFO HERE

Material : Polyster Cotton

 Code : LRBlack

size 60-75 : 65-80 cm = AVAILABLE
size 70-80 : 80-95 cm = AVAILABLE
size 80-90 : 95-125 cm = AVAILABLE

  Code : LRRed

size 60-75 : 65-80 cm = AVAILABLE
size 70-80 : 80-95 cm = AVAILABLE
size 80-90 : 95-125 cm = AVAILABLE

Wednesday, March 9, 2011

BUSHA Long Pants

1pcs = RM10.00 + Free Gift
2pcs = RM19.00 + Free Gift
3pcs = RM27.00 + Free Gift
4pcs = RM34.00 + Free Gift
5pcs = RM40.00 + Free Gift
 
 
*POSTAGE INFO HERE

* STRETCHABLE
*CUTE design
Material : *40% cotton, 40% polyester, 10% others (elastine)



SIZE :
80 : 80 - 80 cm,  (2 month-12 month)
90 : 90 - 90 cm,  (till 18 month)
95 : 95 - 95 cm,  (till 24 month)


REFER
A,B..= Group, 80/90/95 = size, (1/2/3...) = pcs available

Group A
1. 80(2), 90(2), 95(2)
2. 80(2), 90(2), 95(2)
3. 80(2), 90(2), 95(2)
4. 80(2), 90(2), 95(2)
5. 80(1), 90(1), 95(1)
6. 80(0), 90(2), 95(2)
Group B
1. 80(1), 90(1), 95(0)
2. 80(1), 90(1), 95(1)
3. 80(1), 90(1), 95(1)
4. 80(1), 90(1), 95(1)
5. 80(1), 90(1), 95(1)
6. 80(0), 90(1), 95(1)

Thursday, March 3, 2011

Promosi Produk DCL 2011

 PROMOSI Produk + KeAHLIan

Pakej JIMAT ni..beli barang dengan harga JIMAT...

Tarikh tutup Promosi BILA-BILA MASA sahaja...



KELEBIHAN menjadi AHLI boleh baca di SINI - blog MamaDiera

INFO lain boleh juga baca di SINI - blog NurkQaseh

Ikut ayat sifoo....ADA BERANI???

Nak Penerangan Lanjut? Sila hubungi SAYA DI SINI



Tuesday, February 22, 2011

Polo DRESS


RM34.90/pcs 
*FREE GIFT every purchase!
*POSTAGE & ORDER FORM HERE
D03
M = Available
L  = Available
XL = Available

Cotton DRESS


RM29.90/pcs 
*FREE GIFT every purchase!
*POSTAGE & ORDER FORM HERE

Measurement (inch)



Code : D01
XS (90/48)
 (a) 20", (b) 10", (c) 27"   = Available
L (120/60)
 (a) 26", (b) 12", (c) 34"  = Available


Code : D02

S (100/52)
(a) 22" , (b) 11", (c) 30" = Available
M (110/56)
(a) 23.5" , (b) 11.5", (c) 33" = Available
L (120/60)
(a) 25.5", (b) 12", (c) 35" = Available

Tuesday, February 15, 2011

Jualan di Karnival Kanak-kanak UM

Sedikit sebanyak gambar hasil jualan semasa pembukaan gerai di Karnival Kanak-kanak UM. 







TUNGGU! banyak lagi baju dan seluar kanak-kanak diiklan selepas ini...

Monday, February 7, 2011

Jualan di Booth UM

Kami berada di salah satu Booth di sini...

pada SABTU 12 Februari 2011

DI JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI....

KARNIVAL SUKAN bersama KANAK-KANAK

Terbuka untuk ORANG AWAM....



Sunday, February 6, 2011

Pengumuman...

Kepada semua pembeli yang dah order untuk SALE sekarang...

Saya minta maaf terpaksa melewatkan proses pos...saya berada di kampung sekarang dan dilanda BANJIR KILAT lumpur...nasib baik sempat menyelamatkan stok pakaian yang dibawa pulang untuk tujuan pengeposan dari sini...fahamje lah kan kalau banjir ni...jalan jem...hujan tak berhenti...Internet pn mana yang sempat je..dan lapar (haha ok tak termasuk dalam sebab)...eh time cmni mkn ubi rebus+ngopi masyukkk ni...

Yang berminat masih boleh order menggunakan -> ORDER FORM....dan semua pesanan akan saya pos selepas tamat tarikh SALE dengan harga SALE juga...

Maaf diatas kelewatan tersebut....

Tuesday, February 1, 2011

Gap ROMPER, SHORT & HAT

*FREE GIFT every purchase!

RM27.90/pcs 
*POSTAGE & ORDER FORM HERE

Code :RA
3-6m =  AVAILABLE
6-12m =  AVAILABLE
12-18m =  AVAILABLE
18m-24m =  AVAILABLE


Code :RB

3-6m =  AVAILABLE
6-12m =  AVAILABLE
12-18m =  AVAILABLE
18m-24m =  AVAILABLE

Tuesday, January 25, 2011

BUSHA

1pcs = RM10.00 + Free Gift
2pcs = RM19.00 + Free Gift
3pcs = RM27.00 + Free Gift
4pcs = RM34.00 + Free Gift
5pcs = RM40.00 + Free Gift

 
*POSTAGE INFO HERE

* STRETCHABLE
*CUTE design
Material :40% cotton, 40% polyester, 10% others (elastine)
SIZE :
80 : 80 - 80 cm,  (2 month-12 month)
90 : 90 - 90 cm,  (till 18 month)
95 : 95 - 95 cm,  (till 24 month)

REFER
A,B..= Group, 80/90/95 = size, (1/2/3...) = pcs available


Group C
1.   80(0), 90(2), 95(3)
2.   80(0), 90(0), 95(0)
3.   80(2), 90(0), 95(0)
4.   80(0), 90(0), 95(0)
5.   80(2), 90(2), 95(2)


Group D
6.   80(0), 90(0), 95(0)
7.   95(2), 90(0), 95(0)
8.   80(1), 90(0), 95(1)
9.   80(1), 90(1), 95(1)
10. 80(0), 90(5), 95(0)


Group E
11. 80(0), 90(0), 95(0)
12. 80(0), 90(0), 95(0)
13. 80(0), 90(0), 95(0)
14. 80(0), 90(0), 95(0)
15. 80(0), 90(0), 95(0)


Group F
16. 80(0), 90(0), 95(0)
17. 80(1), 90(1), 95(0)
18. 80(0), 90(0), 95(0)
19. 80(0), 90(0), 95(0)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Currency Converter